Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Let's Play Watch Dogs Legion σε PC με RTX 3080

*
Το Watch Dogs: Legion είναι το τρίτο μέρος της σειράς της Ubisoft το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας για υπολογιστές και κονσόλες τρέχουσας γενιάς και για next gen κονσόλες, όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες. Εμείς έχουμε ήδη στα χέρια μας το τίτλο και στην έκδοση για υπολογιστές, με το παιχνίδια της Ubisoft να χρησιμοποιεί πλήθος από χαρακτηριστικά νέας τεχνολογίας όσον αφορά στα γραφικά του. Το μελλοντικό, δυστοπικό Λονδίνο είναι πανένορφο με ενεργοποιημένο το Ray Tracing, ωστόσο ακόμα και με σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω σε επίπεδο PC Hardware, φαίνεται πως θέλει ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, εγκαταστήσαμε τον τίτλο σε SSD και σε υπολογιστή με AMD Ryzen 3900X (12cores/24 threades), 32GB DDR4@3200MHz και κάρτα γραφικών μια ολοκαίνουρια MSI RTX3080 Ventus 3x 10GB GDDR6X. Παίξαμε την πρώτη ώρα του παιχνιδιού σε ανάλυση 4K προσπαθώντας να έχουμε όσον το δυνατόν καλύτερο frame rate με τα περισσότερα εφέ στο Max αλλά ακόμα και έτσι, δεν τα καταφέραμε. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε λοιπόν gameplay από το παιχνίδι και φυσικά την απόδοσή του με διάφορες δοκιμές που κάναμε σε επίπεδο ρυθμίσεων DLSS και Raytracing. Να σημειώσουμε πως έχουμε κατεβάσει και ενεργοποιήσει τα high res textures του παιχνιδιού (περίπου αλλα 20GB), με το capture να γίνεται μέσω του GeForce Experience το οποίο "τρώει" περίπου 2-4fps.


Επίσης, μέχρι την ώρα που έγινε αυτό το βίντεο, η Nvidia δεν είχε κυκλοφορήσει νεότερους drivers ώστε να παίζει καλύτερο το Watch Dogs: Legion, ωστόσο θεωρούμε πως υπάρχει ούτως ή άλλως καλό optimization καθώς ο τίτλος είναι αυτός που δινόταν σε bundle με αγορά RTX3080/RTX3090 σε πολλές χώρες του κόσμου.

Πριν δείτε το παρακάτω βίντεο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στα in game benchmarks που τρέξαμε σε διάφορες ρυθμίσεις πατώντας τα παρακάτω link

DLSS: Off, RayTracing: Off
DLSS: Off, RayTracing: Ultra
DLSS: Balanced, RayTracing: Ultra
DLSS: Performance, RayTracing: Ultra
DLSS: Quality, RayTracing: High
DLSS: Quality, RayTracing: Ultra
DLSS: Ultra Performance, RayTracing: Ultra

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*